MR leden

Mijn naam is Tim Ummels (voorzitter),

ik ben getrouwd met Kelly Ummels-Schmitz en vader van Carlijn en Nienke.

In het dagelijks leven ben ik Manager Sales & Marketing bij IPS Technology in Eindhoven en Meilink in Schijndel. We ontwerpen en produceren speciale cleanroom verpakkingen voor het vervoeren van kwetsbare en kostbare producten (satellieten, onderdelen van chipmachines, medische apparatuur) voor internationale klanten.

Ik heb vier jaar ervaring als voorzitter van Limburgs grootste ingenieursvereniging (VIZL met 175 leden). Daarbij meerjarenplanningen opgesteld voor het 100 jarig jubileum (financieel, media uitingen, seminars, jaardiner) en samenwerking met de verschillende Euregionale partners geïntensiveerd (universiteiten, lokale overheden, collega ingenieursverenigingen)

Onze kinderen maken elke dag de gevolgen van het tekort aan lokalen mee. Als voorzitter wil graag de stem van ons als ouders vertegenwoordigen richting het Kindante bestuur en ook de externe beslissers (waaronder de lokale politiek) om te zorgen dat we tot structurele oplossingen komen.

Esther In 't Ven (penningmeester),

Mijn naam is Esther In 't Ven, samenwonend met Ruud Smeets en moeder van Jorn Smeets  en Dewi Smeets

In het dagelijks leven, werk ik als planner bij Chromaflo Technologies Europe BV in Sittard. Daar ben ik verantwoordelijk voor de productieplanning van kleurpasta's voor de verfindustrie. Tevens ben ik hier al enkele jaren lid van de Ondernemingsraad.

Als MR lid wil ik graag meedenken en meebeslissen over het huidige en toekomstige beleid van IKC de Triviant kijkende vanuit het perspectief van de ouders.

Zijn er vragen, stel ze gerust. Je kunt me bereiken op het volgende email adres e.intven@home.nl. Natuurlijk kun je me ook persoonlijk aanspreken.

Mijn naam is Bernice Aspers (secretaris),

Getrouwd met Rob en mama van Yves (groep 4) en Xavi (groep 2).

Sinds schooljaar '21/'22 mag ik in de MR  meedenken over zaken die belangrijk zijn voor de school, haar leerlingen en ouders. Ik vind het fijn om hier een actieve rol in te kunnen vervullen.
Sinds 2005 sta ik voor de klas in het speciaal basisonderwijs, 2 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het reguliere onderwijs en ben ik werkzaam op een basisschool in Hoensbroek, en ben ik de juf van groep 6!

Mijn naam is Kristel Graus - de Rooy.

Ik ben al jaren werkzaam in de bovenbouw. Naast mijn rol als lid van de MR, ben ik op onze school zorg- en bovenbouwcoördinator.

Ontwikkelprocessen binnen een organisatie zijn interessant en leerzaam. Een goede communicatie is van wezenlijk belang.

Samen sparren met ouders, onze partners, over de processen en het beleid op onze school vind ik heel waardevol.

Mocht u vragen hebben, loop gerust bij me binnen of benader me op onderstaand e-mailadres: k.derooy@kindante.nl

Mijn naam is Hilly Kusters-L'Herminez.

Sinds 1980 ben ik werkzaam in het basisonderwijs waarvan 30 jaar als leerkracht op, voorheen, De Brök nu de triviant. Mijn loopbaan als leerkracht ben ik gestart in groep 1 en de laatste jaren als leerkracht in groep 8, deels gecombineerd met de taak van zorgcoördinator. In die tijd heb ik de opleiding 'Leerkracht speciaal onderwijs' afgerond.
In 2008 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en wel als Intern Begeleider. Dit werk is zeer gevarieerd en bevalt me uitstekend dit in afwisseling met lesgeven.
Zitting nemen in de M.R. is voor mij niet nieuw. Ik heb in voorgaande jaren al enkele periodes (jaren) deel genomen aan de M.R.

Voor vragen en/of opmerkingen ben ik bereikbaar op het volgende mailadres
h.kusters@kindante.nl

Mijn naam is Peggy Troisfontaine

Ik ben 17 jaar werkzaam in het onderwijs. Mijn hart ligt bij de onderbouw, hier heb ik alle groepen doorlopen, waarvan ik de laatste jaren groep 1 en 2 met veel plezier onderwijs geef. Nadat ik de Master Midden Management heb afgerond, ben ik onderbouw coördinator van onze school. Zitting nemen in de MR is voor mijn niet geheel nieuw, destijds heb ik zitting genomen in de MR van BS Don Bosco.
Trots ben ik op het winnen van de Limburgse Onderwijsprijs, naast het onderwijs ben ik ook trots op mijn gezin en onze dochter Zina.
In mijn vrije uren kun je mij vinden in de sportschool, op de motor, genieten van uiteten, reizen en op de sportvelden van de hockeyclub van onze dochter.

Mocht u vragen hebben, loop gerust bij me binnen of benader me op onderstaand
e-mailadres: p.troisfontaine@kindante.nl