Inschrijven

Inschrijven voor het IKC  gaat heel gemakkelijk. Nadat u gekozen heeft voor een specifiek onderdeel van het IKC, kunt u online of middels een download uw inschrijving voltooien. Inschrijven voor het kinderdagverblijf, het peutercentrum en de buitenschoolse opvang is definitief. Een inschrijving voor de school is altijd voorlopig, daar de school wettelijk eerst moet controleren of deze school past bij de onderwijsbehoefte van uw kind.

Wilt u uw kind inschrijven voor het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang,verwijzen wij u graag naar de website van MIK kinderopvang.

Wilt u uw kind inschrijven voor het peutercentrum , dan verwijzen we u graag naar de website van Spelenderwijs.

Inschrijven voor de basisschool
U schrijft uw kind (eren) in voor de basisschool. Deze inschrijving is altijd voorlopig, daar de school eerst zal moeten controleren of onze school kan voldoen aan de onderwijsbehoefte van uw kind.
Een inschrijving voor de basisschool bestaat uit twee formulieren. Allereerst vragen wij u om een inschrijfformulier in te vullen met daarop de NAW informatie omtrent van uw kind. Daarnaast vragen wij u ook om een voorlopig aanmeldingsformulier in te vullen waarin naar specifieke kindkenmerken wordt gevraagd.

digitaal
formulier
het formulier
Inschrijfformulier basisschool
Voorlopig aanmeldingsformulier basisschool

Indien uw kind de overstap maakt van een andere (basis)school naar onze basisschool, zorgen we dat de toetsresultaten bij de andere school worden opgevraagd en worden verwerkt in ons registratiesysteem. U hoeft hier verder niets aan te doen.